Llagostins al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llagostins
- All
- Julivert
- Sal
- Oli
- Conyac
Elaboració
Jo compro els llagostins congelats. També es pot preparat amb gamba llagostinera, tot i que a mi m'agrada més amb llagostí.
Jo preparo 4 llagostins per persona,ja que ho serveixo de primer plat( dia de festa o celebració).
Ja hem descongelat i salat els llagostins amb temps.
Escalfem el forn.
Mentre, posem els llagostins a la safata, un al costat de l'altra.
Piquem i reservem l'all i el julivert. Posem una mica d'oli en un pot per escalfar-lo i tenir a punt per quan estiguin els llagostins cuits.
Esquitxem els llagostins amb una mica de conyac i els posem al forn quan ja està calent.
El temps dependrà de si són més o menys grossos, però amb 5 minuts màxim (canvien el color) ja estan cuits.
Treiem del forn i rapidament escampem l'all i julivert sobre els llagostins i amb una cullera hi anem tirant per sobre l'oli molt calent i així ho escaldem.
I ja està, podem posar a la taula i servir (amb la mateixa safata del forn)
30min
Etiquetes: Llagostins Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14260 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.