Pastis de pastanaga
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr de PASTANAGA
- 200 gr d’ AMETLLES MOLTES
- 3 ous
- 130 gr de SUCRE
- 40 gr de FARINA
- Suc de LLIMONA
- La pell ratllada de TARONJA
- 1 cullerada de LLEVAT EN POLS
- 1 nou de MANTEGA
- Sal i sucre llustre
6 racions
Elaboració
En un bol blanquejem els rovells amb el sucre. Reservem les clares. Hi afegim el suc de la llimona i la pell de la taronja.
Ho barregem bé i hi tirem l’ametlla molta, la pastanaga ratllada no gaire fina i la farina.
Ho remenen fins que agafi consistència, hi afegim el llevat, ho barregem i ho deixem reposar 10 minuts.
A part, muntem les clares a punt de neu amb una mica de sal i les incorporem a la massa.
Untem el motlle amb mantega i aboquem la massa. Ho coem al forn a 180º uns 40 minuts.
Ho deixem refredar i hi tirem per sobre sucre llustre.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1836 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.