Crema de gírgoles
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 600 gr de GÍRGOLES
- 1 ceba petita
- 1 patata petita
- Una mica de mantega
- Oli
- Sal
- 1 cubet avecrem (opcional)
- Aigua
4 racions
Elaboració
En un casso apropiat hi posem la mantega i un rajoli d'oli (perquè la mantega no es cremi)
Tallem la ceba a grills prims i la posem al cassó que es sofregeixi una mica, tot remenant.
A continuació afegim les gírgoles netes, la patata tallada, el cubet,sal i ho cobrim d'aigua.
Ho bullim 20-25min i ho triturem amb el minipimer.
Ja podem posar al plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2773 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.