Amanida de favetes amb tomàquet i pernil

Ingredients

  • Enciam
  • Favetes
  • Tomaquet (tipus pera)
  • Pernil salat
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre

Elaboració

Posem a bullir les favetes.
Escaldem el tomàquet, a mi m'agrada tipus pera que sigui ben fort. Un cop pelat, trec les llavors i el tallo molt petit i li poso una mica de sal i oli.
Tallem el pernil a trossets petits.
Tallem l'enciam a tires estretes, li posem sal i oli.
Posem en una safata una base d'enciam, a continuació escampem les favetes i a sobre el tomàquet i el pernil.
El vinagre és opcional.
Es bó una mica fresc, no exageradament.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: