Bacallà amb carxofes i patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Bacallà
- 5 carxofes
- 4 patates
- 2 cebes de Figueres
- 3 tomates
- 4 grans d'alls
- Farina
- Fumet o pastilla de peix
- 4 ous
- Mantega
- Trosset de xocolata (negra)
4 racions
Elaboració
Enfarinem el bacallà i el fregim. Reservem. Bullim els ous (10 minuts). Reservem.
Farem un sofregit amb les cebes i els alls, quan comencin a tenir color, afegim la tomata i el trosset de xocolata, deixem que es vagi fent.
Tindrem les patates pelades (jo no les tallo, les "trenco", aixi deixen anar la fècula, i espesseïex la salsa) afegim les carxofes tallades, (d'una en faig sis talls)i ho deixem que es vagi coen una mitja hora, anant remenant (millor sacsejar la cassola). Anirem afegint fumet, perquè quedi tot cobert, tapem.
Mentrestant enfarinem els ous tallats a la meitat, i els fregim, en una paella amb la mantega.
Quan les patates estiguin quasi cuites afegim els ous i els deixem uns cinc minuts més, i apaguem el foc.
1h 30min
Notes
No poso com ingredient la sal, doncs tot depèn del dessalat del bacallà, si cal posar-n'hi o no.
Poso tres estacions , primavera, tardor i hiver, ja que és el temps que hi han les carxofes, però es pot menjar tot l'any (sense les carxofes)
Etiquetes: Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
17119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.