"Fondue" de xocolata i fruites naturals i/o confitades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una tarrineta de xocolata per fondre (que trobareu als supermercats).
  • Maduixes, plàtans, quiwis, pomes, meló, síndria, i tota la fruita que vulgueu, natural o confitada.
  • Una llimona.
  • Un raget de wisky.

8 racions

Utensilis

Microones, i aparell de "fondue"

Elaboració

Posarem la tarrineta de la xocolata al microones, el temps que ens indiqui a la mateixa tarrina.
Tallarem en dauets petitons la fruita, i la posarem en plats pel mig de la taula, perquè cada comensal agafi la que li vingui de gust.
Tindrem en compte de ruixar les fruites que s'ennegreixen amb suc de llimona.
Posarem la xocolata ja desfeta a la "fondue", amb el raget de whisky, i ho barrejarem tot ben barrejat.
Ho posarem sobre la taula i a menjar.

45min

Notes

Podeu també sucar a la xocolata galetes, neules, fruits secs, etc...
Aquestes postres són ideals per a no tenir massa feina d'elaboració.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: