Menjarblanc de Reus

Ingredients

  • Un litre d'aigua.
  • 100 grams d'ametlles ben triturades .
  • 100 grams de farina d'arrós ben fina.
  • 50 grams de midó.
  • 200 grams de sucre mòlt.
  • Una peladura de llimona i una rameta de canyella.

6 racions

Utensilis

Tarrinetes de vidre o fang individuals.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb l'aigua (en guardarem una mica) amb la canyella, les ametlles triturades i la llimona.
Desfarem en la mica d'aigua que hem reservat la farina d'arròs i el midó.
Ho tirarem tot dins de la cassola quan l'aigua estigui bullint, i hi afegirem el sucre, sense deixar de remenar.
Ho deixarem bullir a foc lent uns cinc minuts més o menys.
Quan comenci a espessir-se ho treurem del foc i ho posarem en tarrinetes individuals, de vidre o de fang.

15min

Notes

Podem presentar-ho amb una galeta de neula, i també amb un polsim de canyella en pols per sobre. (a gust).


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3903 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: