Menjablanc de Reus
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos sobres de menjablanc de Reus (hi han varies marques totes elles de molta qualitat)
- Llet sencera
- Sucre
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Canyella en pols
6 racions
Utensilis
Sis cassoletes de terrissa per crema catalana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Elaboració
En un cassó fiquem: la llet i el sucre (en les quantitats que ens marquen en el sobre del fabricant), tot seguit afegim: la pell de taronja, la pell de llimona i la branca de canyella, ho fiquem a foc mitjà i ho remenem amb el batedor de varetes en forma circular sempre en la mateixa direcció, sense deixar de remenar.
Quan veiem que ja comença a espessar, ho retirem del foc i ja podem omplir les casssoletes fins a dalt.
Seguidament, les deixem refredar i les fiquem a la nevera fins a l'hora de servir.
En el moment de servir-les a taula, les espolsem amb una mica de canyella en pols pel damunt, i ja les tenim llestes per menjar.
1h
Notes
Normalment el menjablanc es fà amb ametlles marcona peró aquesta vegada el farem amb sobres de menjablanc que també queda força bé.
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2440 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.