Menjablanc de Reus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos sobres de menjablanc de Reus (hi han varies marques totes elles de molta qualitat)
  • Llet sencera
  • Sucre
  • Una pell de taronja
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella
  • Canyella en pols

6 racions

Utensilis

Sis cassoletes de terrissa per crema catalana
Un cassó gran
Un batedor de varetes

Elaboració

En un cassó fiquem: la llet i el sucre (en les quantitats que ens marquen en el sobre del fabricant), tot seguit afegim: la pell de taronja, la pell de llimona i la branca de canyella, ho fiquem a foc mitjà i ho remenem amb el batedor de varetes en forma circular sempre en la mateixa direcció, sense deixar de remenar.
Quan veiem que ja comença a espessar, ho retirem del foc i ja podem omplir les casssoletes fins a dalt.
Seguidament, les deixem refredar i les fiquem a la nevera fins a l'hora de servir.
En el moment de servir-les a taula, les espolsem amb una mica de canyella en pols pel damunt, i ja les tenim llestes per menjar.

1h

Notes

Normalment el menjablanc es fà amb ametlles marcona peró aquesta vegada el farem amb sobres de menjablanc que també queda força bé.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2440 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: