Polpeton d'albergínies
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: França → Pronveça
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 g d’albergínies
- Farigola
- 1 all
- Oli d’oliva
- 4 ous
- 80 g de parmesà
- Salsa de tomàquet
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Es renten i es tallen les albergínies a daus. Es pela i es pica l’all finament. En una cassola, es posen quatre cullerades d’oli d’oliva i sis d’aigua. S’afegeix l’all picat, la farigola fresca i els daus s’albergínia. Es deixa coure amb la cassola tapada a foc lent remenant de tant en tant durant una mitja hora. Quan les albergínies són cuites, es xafen amb una forquilla o es passen pel passapurés, s’hi afegeixen quatre ous batuts, el formatge parmesà, sal i una mica de pebre i es remena bé. S’unta amb oli un motlle rodó o allargat, la qüestió és que sigui fondo, i s’hi posa la barreja. Es cou al forn durant 40 minuts a 180 ºC. A part, es fa una salsa de tomàquet amb alfàbrega. Una vegada cuit, es deixa reposar 10 minuts, es desenmotlla i es serveix amb la salsa de tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3241 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.