Brownie crudivegà

Ingredients

  • Una poma petita pelada i ratllada
  • Mitja tassa d'atmelles crues
  • Mitja tassa de pipes de girasol
  • Mitja tassa de panses
  • 1/4 de tassa entre cacao en pols i garrofa en pols, crus
  • Un pessic de canyella en pols
  • Aigua mineral , filtrada o de manantial

6 racions

Utensilis

Robot de cuina o procesador d'aliments.

Elaboració

Posem les atmelles en un bol i les deixem en remull, en aigua mineral, la nit abans o un mínim de 8 hores.
Col.loquem les piepes, les panses, la poma i les atmelles al robot d'aliments i triturem.
No triturament molt.
Afegim la resta d'ingredients i tornem a triturar.
Tot seguit ho col.locarem en un motlle, preferiblement rectangular i ho compactarem amb l'ajuda de les mans.
Posar a la nevera perque la massa es torni dura durant unes quantes hores

30min


Etiquetes:                   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: