Sopa instant de trompetes

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de trompetes
  • Api fresc una branca o sec una cullerada
  • 2 pastangues petites
  • 1 ceba mitjana
  • Mitj carbassó
  • 2 dents d'all
  • Oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred
  • Sal marina
  • Pebre negre molta

4 racions

Utensilis

Batedora de mà

Elaboració

Pela i talla la ceba amb una mandolina o un ganivet molt afilat, afegeix a la paella on hauràs posar oli d'oliva. Posa a foc mig i cuinar.
Passats uns minuts veuràs que la ceba te un color transparent, llavors és el moment d'afegir la pastanaga.
La pastanaga l'hauràs pelat, si no és d'origen biològic, i tallat en juliana (troçets petits)
Barreja tot molt bé.
Seguidament afegeix el carbassó pelat (si no és biològic) i tallat també a juliana; l'api fresc o sec.
Torna a barrejar bé, i deixa a foc mig durant uns 10-15 minuts.
Passat el temps afegeix les trompetes ben netes i fetes bocins. Ara és el moment de ruixar amb el pebre negre i el doble de sal que afegiries per saltejar verdures.
Barreja molt bé i deixa 15-20 minuts més. Te n'adonaràs que està llest perquè les trompetes deixen anar una flaire deliciosa.
Un cop llest, retira del foc i afegeix els alls crus, pelats i passa-ho tot per la batedora de mà.
Afegeix un raig generós d'oli d'oliva en el moment de posar al pot per fer la conserva.
Aquesta conserva la posarem al bany maria durant 20 minuts.
Si la quantitat la consumeixes en una setmana o deu dies, pots conservar a la nevera.
Quan vulguis fer la sopa, només farà falta escalfar aigua i afegir una cullerada de sopa de la barreja, remoure molt bé i tindràs una sopa deliciosa en pocs minuts.

1h


Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2802 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: