Allioli de llavors de carbassa al comí

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 cullerades de llavors de carbassa crues
  • 2 cullerades de llavors de sèsam cru
  • 3 cullerades d'oli de sèsam
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge de primera pressió en fred
  • Mitja cullerada de comí en pols
  • Sal marina sense refinat i pebre negre molta, al gust
  • Suc de llimona
  • 1/4 de dent d'all
  • Cúrcuma al gust
  • Aigua mineral

Utensilis

Robot de cuina o batedora de ma

Elaboració

Activarem les llavors de carbassa i de sèsam la nit abans o com a mínim durant 8 hores, deixant-les a remull en aigua mineral.
Primer pasem per la batedora les llavors de sèsam amb l'oli de sésam i el comí, obtenim la crema de sèsam o tahin.
Posem tots els ingredients menys la llimona i l'aigua a la barreja anterior.
Obtindrem una pasta i llavors afegirem la llimona i tornem a batre.
Afegim ara poc a poc l'aigua i anirem controlant la consistència fins a aconseguir semblant a la de l'all-i-oli.


Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5537 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: