Allioli de llavors de carbassa al comí
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Dieta: vegana
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 cullerades de llavors de carbassa crues
- 2 cullerades de llavors de sèsam cru
- 3 cullerades d'oli de sèsam
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge de primera pressió en fred
- Mitja cullerada de comí en pols
- Sal marina sense refinat i pebre negre molta, al gust
- Suc de llimona
- 1/4 de dent d'all
- Cúrcuma al gust
- Aigua mineral
Utensilis
Robot de cuina o batedora de ma
Elaboració
Activarem les llavors de carbassa i de sèsam la nit abans o com a mínim durant 8 hores, deixant-les a remull en aigua mineral.
Primer pasem per la batedora les llavors de sèsam amb l'oli de sésam i el comí, obtenim la crema de sèsam o tahin.
Posem tots els ingredients menys la llimona i l'aigua a la barreja anterior.
Obtindrem una pasta i llavors afegirem la llimona i tornem a batre.
Afegim ara poc a poc l'aigua i anirem controlant la consistència fins a aconseguir semblant a la de l'all-i-oli.
Etiquetes: Cúrcuma Llavors carbassa Llavors sèsam Salsa Tahin Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5537 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.