Bacallà a la mel de romaní amb panses i pinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de bacallà dessalat
  • 2 cebes
  • 3 mandarines
  • 4 cullerades de mel de romaní
  • Panses i pinyons
  • 1 got d'aigua
  • Pebre vermell
  • Sal - oli - farina

4 racions

Elaboració

Enfarinar i fregir el bacallà.
En el mateix oli (afegir-ne si cal) sofregir les cebes tallades a làmines fines.
Quan estigui, afegir una culleradeta de pebre vermell i una cullerada de farina. Remenar. Afegir l'aigua i la mel i un grapat de panses i pinyons i el suc d'una mandarina.
En aquesta salda, posar els talls de bacallà i deixar coure una mica.
Pelar dues mandarines i posar-les per sobre per decorar.

35min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: