Ajo blanco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 160 g d'ametlles tendres picades
  • 1 l d'aigua
  • 2 dents d'all
  • 60 g d'oli d'oliva
  • 160 g de molla de pa trossejat
  • sal

4 racions

Elaboració

Barregem tots els ingredients i hi passem la batedora.
Jo ho he fet amb la Thermomix durant 2 minuts a potència màxima.
Per aconseguir millor textura, si volem, ho podem colar.
Ho posem en una sopera i al frigorífic fins l'hora de servir.

10min

Notes

Ja hem plegat les ametlles i ara començarem a aprofitar-les.
Aquesta sopa freda entra molt bé amb la calor.
Farem un crostonets de pa fregit per a acompanyar.


Recepta de cuina de Ajo blanco

Fresqueta

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: