Polpetes de llenguado i llagostins, amb salsa de taronja
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un llenguado filetejat, per comensal ( quatre filets )
- 16 llagostins pelats
- 16 escuradents
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- 200 grams d'arròs bomba
- Dues tires de bacó, tallat a brunoise
- Una ceba petita picolada
- Mantega
- Salsa de taronja ( està en les meves receptes )
- Aigua
4 racions
Elaboració
Primer de tot, farem la guarnició del plat. En un cassó amb aigua i sal, bullim l'arròs.
Quan és cuit, l'escorrem i el reservem. en una paella amb mantega, fregim : la ceba picolada, i el bacó picolat. Seguidament, afegim l'arròs i ho saltem tot plegat.
Amb l'ajud de un motlle, fem un niu amb l'arròs i el posem en el centre del plat, on servirem les polpetes, i ho reservem.
Pelem els llagostins, i els emboliquem juntament amb els filets de llenguado, tot fent un farcellet. Ho fixem amb un escuradents, i els posem en una plàtera per anar al forn.
Ho salem, i hi afegim : un raig de vi blanc, i oli d'oliva.
Ho enfornem a 180º, uns deu minuts, i ja ho podrem emplatar. En el plat que tenim l'arròs, posem les polpetes, sense l'escuradents, fent la forma d'una creu . Seguidament, ho cobrim amb la salsa de taronja, i ja tenim el plat, llest per servir.
40min
Etiquetes: Llenguado amb llagostins Cuina marinera La cuina de les paupiets de llenguado Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.