Crema de carbassa amb bacallà esqueixat

Ingredients

  • 1 Carbassa mitjaneta
  • 1 Porro
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Aigua mineral
  • Bacallà dessalat i esqueixat
  • Oli de cibolet
  • Alfals germinat

Elaboració

En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim una mica més i afegim una mica d’aigua i salem una miqueta.
Ho deixem coure uns 10 minuts.
Tot seguit, triturem amb la batedora i ho pasem per un colador fi.
Opcionalment hi podem afegir una miqueta de crema fresca o formatge de Maò ratllat. A mi, personalment, ja m’agrada sense, per fer un plat més natural i sense greixos.
Presentarem en un plat fondo, posant el bacallà, que ja tindrem dessalat i esqueixat, fent una muntanyeta al centre del plat. Al voltant hi posarem la crema de carbassa, a la que hi posarem una mica d’oli de cibolet al damunt. Acabem el plat amb una mica d’alfals germinat.
Per a fer l’oli de cibolet, només hem de triturar-ne una mica amb la batedora amb oli d’oliva verge extra.
Podem servir el plat fred o amb la crema una mica tèbia.
Bo, saludable, facilet de fer i de més bon menjar. Bon profit!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: