Timbal d'escalivada amb formatge de cabra gratinat

Ingredients

  • Escalivada
  • 1 tall de formatge de cabra (en rulo)
  • 2 Anxovetes
  • Oli d’oliva verge extra

Elaboració

En una safata d’anar al forn hi posem un motlle rodó i el farcim amb l’escalivada ben apretadeta, perquè quan el treiem se’ns aguanti bé, al damunt hi col·locarem un tall de formatge de cabra i ho posem tot plegat a gratinar.
Seguidament i amb l’ajuda d’una espàtula, col·loquem el motlle, amb compte que no es trenqui, al damunt del plat i decorem al nostre gust.
Hi posarem l’anxovetes al damunt i retirarem el motlle just abans de servir el plat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

6136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: