Entrepà d'ou ferrat amb cansalada, pebrot, pastanaga i ceba

Ingredients

  • 1 panet rodó
  • 1 ou
  • 1 tall de cansalada
  • Pastanaga
  • Ceba confitada
  • Pebrot escalivat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Elaboració

Buidem la molla d’un panet rodó i hi posem la ceba confitada, el pebrot escalivat, la pastanaga, la cansalada tallada i fregideta , l’ou ferrat al damunt i ja està!
Fàcil, bo i molt nutritiu.
Bon profit i visca el colesterol! (De tant en tant… ;-) )
Notes: Si no tenim a mà ceba confitada o pebrot escalivat, podem fer-lo fregint una miqueta aquest ingredients.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2914 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: