Cuetes de bacallà fregit amb fesolets saltats i tomàquets fregits
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tempura
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit cuetes de bacallà mitjanes
- Farina
- Oli d'oliva
- 200 grams de fesolets cuits a casa
- Dos tomàquets vermells
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una branc d'api
- Mitja ceba pelada
- Aigua
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca rectangular
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, coem els fesolets com explico a la meva recepta fesolets cuits a casa.
Un cop cuits, els escorrem i els saltem en una paella amb un rajolí d'oli d'oliva, i els reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les cuetes de bacallà enfarinades fins que estan daurades i les reservem. En la mateixa paella, fregim els tomàquets tallats en dues meitats amb un pessic de sal i pebre negre i i un cop fregits, els reservem.
A continuació, fem un llit a la safata de porcellana amb els fesolets, repartim pel damunt les cuetes de bacallà fregides i les meitats de tomàquets, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Esmorzars de forquilla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3323 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.