Espàrrecs verds saltats amb pernil d'ànec i ou ferrat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Un sobre de pernil d'ànec curat
- Un ou
- Oli d'oliva
- Una ceba tendre
- Sal
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una paella petita
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana
Elaboració
Primerament, tallem els espàrrecs en trossos regulars i els saltem en una paella amb un raig d'oli i la ceba picolada.
Quan tot el conjunt ja és ben fregit, ho posem en el centre del plat, tot fent una muntanya.
Seguidament, rodegem aquesta muntanya amb els talls de pernil d'ànec, i al cap d'amunt, fiquem un ou ferrat, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels saltats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.