Espàrrecs verds saltats amb pernil d'ànec i ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
  • Un sobre de pernil d'ànec curat
  • Un ou
  • Oli d'oliva
  • Una ceba tendre
  • Sal
  • Pebre negre en pols

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella petita
Un plat pla gran
Una espàtula metàl·lica plana

Elaboració

Primerament, tallem els espàrrecs en trossos regulars i els saltem en una paella amb un raig d'oli i la ceba picolada.
Quan tot el conjunt ja és ben fregit, ho posem en el centre del plat, tot fent una muntanya.
Seguidament, rodegem aquesta muntanya amb els talls de pernil d'ànec, i al cap d'amunt, fiquem un ou ferrat, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: