Bolets saltats al pebre verd

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de barreja de bolets (poden ser en conserva de pot de vidre)
  • Salsa al pebre verd [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Julivert picolat
  • Conyac

2 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem la salsa al pebre verd com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, posem la barreja de bolets salpebrats en una paella amb un raig d'oli d'oliva, i els saltem fins que hagin deixat anar la seva aigua, hi afegim mig got de conyac, els flamegem, i tot seguit els afegim a la paella amb la salsa de pebre verd, els hi donem unes voltes, i deixem que coguin durant uns dotze minuts.
Tot seguit, els repartim en dos plats grans, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: