Filet de bou amb verdura
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Ingredients
- Un filet de bou
- Un quart de quilo de mongetes tendres
- Una ceba
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Tallem les puntes a les mongetes i les rentem
Pelem la ceba i la tallem a rodelles
Rentem aquestes verdures i les escorrem
Posem les verdures en una olla amb aigua i sal i posem al foc a bullir
Mentrestant tallem el filet de bou a rodelles fines i seguidament el tallem a trossos
Un cop tinguem les verdures bullides, les escorrem
Posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar
Marquem el filet a la paella salpebrat i afegim les verdures
Donem unes voltes que es barregin els gustos i emplatem
30min
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2146 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.