Filet de bou amb verdura

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un filet de bou
  • Un quart de quilo de mongetes tendres
  • Una ceba
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Tallem les puntes a les mongetes i les rentem
Pelem la ceba i la tallem a rodelles
Rentem aquestes verdures i les escorrem
Posem les verdures en una olla amb aigua i sal i posem al foc a bullir
Mentrestant tallem el filet de bou a rodelles fines i seguidament el tallem a trossos
Un cop tinguem les verdures bullides, les escorrem
Posem una paella al foc amb un raig d'oli a escalfar
Marquem el filet a la paella salpebrat i afegim les verdures
Donem unes voltes que es barregin els gustos i emplatem

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: