Pollastre a la cervesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pollastre no gaire gros
  • 1 quinto de cervesa
  • Barreja d'espècies
  • Sal i oli
  • Llaurer

4 racions

Elaboració

Feu-vos tallar el pollastre a vuitens.
A la botigueta del mercat on vénen espècies, ténen una barreja per fer a casa el pollastre a l'ast o a la planxa. Compreu-ne d'aquesta barreja i n'espolseu tot el pollastre amb ella sent una mica generosos. Primer, però, l'haureu d'haver salat lleugerament.
Poseu oli en una cassola i quan sigui calent l'oli hi fiqueu el pollastre i una o dues fulles de llaurer.
El deixeu fins que estigui força ros per totes bandes i tot seguit afegiu-hi la cervesa... Ha de coure ben bé una hora i poc més a foc lent, a partir d'aquest moment. Quan hagin passat uns 30/35 minuts, tasteu el suc i, si el trobeu una mica fort, hi poseu una mica d'aigua...

Notes

La preparació es curta el que triga més és el temps de cocció... Penseu, però, que contra més tou queda el pollastre, més suculent està al final...


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: