Pollastre a la cervesa
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Pollastre no gaire gros
- 1 quinto de cervesa
- Barreja d'espècies
- Sal i oli
- Llaurer
4 racions
Elaboració
Feu-vos tallar el pollastre a vuitens.
A la botigueta del mercat on vénen espècies, ténen una barreja per fer a casa el pollastre a l'ast o a la planxa. Compreu-ne d'aquesta barreja i n'espolseu tot el pollastre amb ella sent una mica generosos. Primer, però, l'haureu d'haver salat lleugerament.
Poseu oli en una cassola i quan sigui calent l'oli hi fiqueu el pollastre i una o dues fulles de llaurer.
El deixeu fins que estigui força ros per totes bandes i tot seguit afegiu-hi la cervesa... Ha de coure ben bé una hora i poc més a foc lent, a partir d'aquest moment. Quan hagin passat uns 30/35 minuts, tasteu el suc i, si el trobeu una mica fort, hi poseu una mica d'aigua...
Notes
La preparació es curta el que triga més és el temps de cocció... Penseu, però, que contra més tou queda el pollastre, més suculent està al final...
Etiquetes: Favorita Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1804 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.