Sopa de Rap
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cap i cua de rap, pà torrat, ceba, tomàquet, alls, julivert,llaurer, oli,i sal.
4 racions
Elaboració
Bullir el cap i la cua del rap amb 2 litres d' aigua, amb una o dues fulles de llaurer i sal durant 1/2 hora aprox. Apart fer un sofregit amb la ceba, tomàquet, all i julivert.
Cuan ha passat la 1/2 hora ,colar l' aigua de bullir el rap i reservarla en un altre olla. Treure el rap bullit de la cua i ferlo a tiretes ben menudes i reservarlo.
Afegir a l' aigua del rap el pà torrat, el sofregit previament colat amb un xinés i el tall del rap bullit (vigilar les espines).
Deixar bullir tot plegat 20 minuts i servir amb unes gambetes pel damunt.
1h
Etiquetes: Peix Rap Sopa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11971 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.