Carxofes gratinades
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per microones
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 carxofes
- 6 alls tendres
- 150 grs de xampinyons
- Formatge rallat
- Oli
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Treure les fulles de la carxofa i tallar les puntes, les rentem amb aigua i les deixem escórrer.
En una paella amb oli, fregir els xampinyons i els alls, tot tallat ben petit.
Col·locar les carxofes ja salpebrades cara amunt en una plata apta pel microones i coure-les a màxima potència (700-750W) uns 3 minuts.
Farcir-les amb el remenat de xampinyons i alls tendres i tornar-les a posar al microones 4 minuts més. Posar a sobre una mica de formatge ratllat i gratinar-les al forn.
35min
Notes
Poden servir per aperitiu o acompanyament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.