Llom amb ametlles

Ingredients

  • 12 talls de llom de dos colors tallats fins
  • 100 gr d'ametlles crues a trossets.
  • Mig got de vi blanc
  • Caldo de carn
  • 50 gr. tomàquet fregit
  • Farina
  • Oli d' oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Alls i julivert-

4 racions

Elaboració

En una paella o cassola amb oli posar els talls de llom ja salats, empebrats i enfarinats; volta i volta.
Retirar-los, i amb el mateix oli posar el tomàquet fregit, la farina i el vi blanc, remenar bé, afegir el caldo i els talls de llom amb el seu suc.
Coure a foc lent durant uns 10 m.
En un morter picar els alls, el julivert i afegir les ametlles i una mica de caldo i afegir-ho a la paella, deixar coure tot 10 minuts més.

30min

Notes

Es pot afegir a la paella xampinyons o qualsevol bolet de temporada


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9169 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: