Esqueixada de Bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bacallà dessalat sense espines
- tomàquet de Montserrat
- ceba tendre
- pebrot
- olives d'Aragó
- oli d'oliva
- sal i vinagre.
2 racions
Elaboració
Posar el bacallà ja dessalat i a tires en un bol, afegir el tomàquet, la ceba i el pebrot (pot ser verd o vermell) tot a trossos petits, amanir-ho tot amb un bon raig d' oli d' Oliva Verge, un rajolí de vinagre i una mica de sal. I afegir les olives negres.
Guardar a la nevera fins servir.
15min
Etiquetes: Esqueixada Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
57326 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.