Cargols a la Gormanda
Categoria:
Altres
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Ingredients
- Mig quilo de cargol bover
- Una xulla de cansalada
- Una llesca de pernil salat a daus
- Una ceba petita
- Un parell d'alls
- Un pols de sal
- Un pols de pebre negre molt
- Una cullereta de farina
- Herbes aromàtiques
2 racions
Elaboració
Primer de tot hem de bullir els cargols; això es fa posant els cargols en una olla amb aigua freda i al foc després. Els anirem remenant i en cas de que al principi en veiéssim algun que no surt de la clova, el llençarem.
Quant els cargola comencin el primer bull, els traurem del foc i els escorrerem l'aigua i en posarem de nova, i altre cop al foc, repetirem la acció de arrencar el bull i canviar l'aigua.
La pròxima vegada que els posem al foc, els posem altre cop amb aigua freda abundant, sal i herbes aromàtiques al nostre gust.
Fet això reservarem els cargols escorreguts i en una paella, sofregirem ceba i a mig enrossir i afegirem la cansalada i el pernil a daus hi ho deixarem coure una mica.
A continuació hi afegirem els cargols bullits i escorreguts i espolsarem amb una mica de farina, sal i pebre.
Per acabar, deixem que es cogui tot junt una estona sense deixar de anar remenant.
3h
Etiquetes: Cargols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
25615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.