Chilindron de xai amb cargols
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 1 quilo de xai recentals, desossat i tallat en trossos
- 150 grs. de tomàquet natural triturat
- 3 pebrots choriceros
- 1 cabeça d'alls
- 2 gots de brou de carn
- 4 cebes vermelles, mitjanes
- 500 grs. de cargols bullits
- 1 bitxo sec, picant
- 1 / 3 de cervesa rossa tipus Pilsen.
4 racions
Elaboració
Picar les cebes juntament amb els alls i sofregir molt poc a poc. Sofregir el be sense deixar que es cremi la ceba. Afegir la cervesa i deixar bullir fins que es vegi que la cervesa s'ha consumit gairebé tres quartes parts.
Afegir una mica de tomàquet, ja fet, i els pebrots choriceros. Deixar uns vuit minuts, remenant poc a poc però sense parar. Passats cinc minuts barrejar, els cargols, ja enganyats i cuits, i cobrir amb part del brou de carn i la mateixa quantitat d'aigua natural.
Afegir sal i el bitxo picant, deixar una mitja hora a foc lent i provar de sal. Deixar coure lentament fins que el xai estigui tendre.
Notes
Es pot afegir per sobre unes patates, tallades en quadrats i fregides.
Etiquetes: Cargols Xai Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1744 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.