Chilindron de xai amb cargols

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de xai recentals, desossat i tallat en trossos
  • 150 grs. de tomàquet natural triturat
  • 3 pebrots choriceros
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 gots de brou de carn
  • 4 cebes vermelles, mitjanes
  • 500 grs. de cargols bullits
  • 1 bitxo sec, picant
  • 1 / 3 de cervesa rossa tipus Pilsen.

4 racions

Elaboració

Picar les cebes juntament amb els alls i sofregir molt poc a poc. Sofregir el be sense deixar que es cremi la ceba. Afegir la cervesa i deixar bullir fins que es vegi que la cervesa s'ha consumit gairebé tres quartes parts.
Afegir una mica de tomàquet, ja fet, i els pebrots choriceros. Deixar uns vuit minuts, remenant poc a poc però sense parar. Passats cinc minuts barrejar, els cargols, ja enganyats i cuits, i cobrir amb part del brou de carn i la mateixa quantitat d'aigua natural.
Afegir sal i el bitxo picant, deixar una mitja hora a foc lent i provar de sal. Deixar coure lentament fins que el xai estigui tendre.

Notes

Es pot afegir per sobre unes patates, tallades en quadrats i fregides.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: