Pollastre amb gambes
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre
- 8 o 10 gambes
- Oli i llard
- Sal i pebre
- 2 cebes
- 3 grans d'all
- 2 tomaques madures
- Farina
- Conyac i
- Brou de pollastre
6 racions
Elaboració
En una cassola amb oli i llard hi posem el pollastre a trossos,sal i pebre, ho fregim i posem les tomaques ratllades.
En una paella a part hi sofregim les cebes i els alls amb una mica de llard, hi afegim les gambes i una mica de farina. Remenem una estona i hi tirem la copa de conyac, seguidament ho flamegem. S'afegeix tot a la cassola amb una mica de brou, deixem que faci xup xup i ja està llest.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2922 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.