Coquetes de llardons
Categoria:
Postres i dolços
Estació: hivern
Ingredients
- 100g de llet
- 100g d'aigua
- 200g de llard
- 50g de sucre
- 400g de farina
- 100g de llardons
- 15g de llevat premsat
- Per posar per damunt sucre i pinyons.
8 racions
Elaboració
Posem el forn a preescalfar a 200º
Picar els llardons ben picadets i reservar-los.
Escalfar una mica la llet i l'aigua. Desfer-hi el llevat.
Barrejar-hi bé el llard i el sucre.
Afegir-hi la farina i amassar-ho molt bé fins que ens quedi una massa ben lligada. Posar-hi els llardons i amassar una mica més fins que quedin ben distribuïts.
Donem la forma a les coquetes i les espolsem de sucre i hi posem uns quants pinyons per sobre.
Ho posem 10 minuts al forn. S'ha de vigilar ja que es couen molt ràpid i es ressequen amb facilitat.
1h
Notes
Molt indicades per a temps de Quaresma o per al Dijous Gras
Etiquetes: DOlços de Quaresma Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2116 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.