Baldanes de ceba fregides amb mongetes de Santa Pau i llardons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Fritada
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues baldanes de ceba
- 150 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- 100 grams de llardons esmicolats
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Dos plats plans de porcellana
Una safata plana
Elaboració
Primerament, amb un escuradents punxem les baldanes i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben fregides, i les reservem en una safata.
En el mateix oli, fregim les mongetes de Santa Pau, i mentre es fregeixen les anem espolsant amb el llardons esmicolats, i quan tot plegat ja és ben fregit, posem un grapat de mongetes en el centre del plat, a sobre hi posem la baldana fregida, i ja ho podem servir a taula.
45min
Notes
Aquesta recepta la fem per a dues persones, però la podem fer per a tantes persones com hi hagin a taula.
Aquesta recepta, a part de ser perfectament un primer plat, també pot ser un excel·lent esmorzar de forquilla.
Etiquetes: La cuina de les baldanes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1164 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.