Baldanes de ceba fregides amb mongetes de Santa Pau i llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues baldanes de ceba
  • 150 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • 100 grams de llardons esmicolats
  • Oli d'oliva

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Dos plats plans de porcellana
Una safata plana

Elaboració

Primerament, amb un escuradents punxem les baldanes i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben fregides, i les reservem en una safata.
En el mateix oli, fregim les mongetes de Santa Pau, i mentre es fregeixen les anem espolsant amb el llardons esmicolats, i quan tot plegat ja és ben fregit, posem un grapat de mongetes en el centre del plat, a sobre hi posem la baldana fregida, i ja ho podem servir a taula.

45min

Notes

Aquesta recepta la fem per a dues persones, però la podem fer per a tantes persones com hi hagin a taula.
Aquesta recepta, a part de ser perfectament un primer plat, també pot ser un excel·lent esmorzar de forquilla.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: