Lasanya amb porros i llenties
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400g. de lasanya fresca, o 1 p. de lasanya El Pavo precuinada de 200g.
- 400g. de llenties cuites.
- 450g. de porro.
- 250g. de pastanaga
- 225g. de xampinyons
- 2 dens d'all o 4 alls tendres
- 450g. de tomàquet madur
- Orenga, marduix,alfàbrega, sal i pebre
- Beixamel de cobertura
- 50g. de formatge emmental o similar
6 racions
Elaboració
Primer de tot posem amb remull les plaque de lasanya.
Es sofregeix tallat molt fi: els porros, la pastanaga, els xampinyons i els alls, després i poseu les llenties, el tomàquet pi cadet a daus i les herbes, es cuina durant 15-20 minuts tapat i el foc baix, si queda massa sec s'hi afeixegui una mica del suc de les llenties (si les hem cuit nosaltres) o una mica d'aigua.
En una safata per forn prèviament engrasada, es col·loca primer una capa de lasanya, després una capa de la bar-reixa de verdures i llenties i una capa de beixamel, es continua per aquest ordre finalitzant amb una capa de beixamel i es cobreix amb el formatge ratllat.
Es posa al forn, prèviament calent (180º) durant mes o menys 30 min. (dependrà de quin tipus de forn teniu)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2235 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.