Arròs amb xocolata
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de xocolata fondant
- 100 grams d'arròs
- 100 grams de sucre
- 70 grams de mantega
- 500 ml de llet
- 200 ml de nata
- 1 cullerada de sucre vainillat
- 2 cullerades de conyac o brandi
4 racions
Elaboració
Coure l'arròs durant 1 / 4 d'hora aproximadament o fins que estigui llest.
Escórrer i reservar.
En un cassó s'escalfa la llet i el sucre a foc lent, s'agrega la xocolata i la mantega. Remoure tots els ingredients fins que estiguin totalment barrejats.
En aquest punt s'afegeix l'arròs a la crema de xocolata i es deixa bullir tot, tapat ia foc lent 1 / 2 hora més, remenant fins que s'espesseixi.
S'incorporen les cullerades de sucre vainillat i el conyac o brandi.
Deixar refredar.
Es munta la nata i s'agrega l'arròs amb xocolata.
Repartir en els plats o copes on s'hagi de servir i introduir a la nevera un parell d'hores.
Etiquetes: Arròs Xocolata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1679 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.