Pomes farcides amb xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pomes vermelles
- 50 grams de mantega
- 1 llimona
- 1 cullerada de sucre
- 150 grams de pa de pessic de soletilla
- 30 grams de xocolata fondant
- 1 ou
- 3 cullerades de melmelada d'albercoc
4 racions
Elaboració
Trossejar el xocolata, fondre en un pot al bany Maria i barrejar amb la meitat de la mantega, el sucre, la ratlladura de llimona,l'ou i els bescuits de soletilla esmicolats (convé fer-la amb el hocolate calent).
Pelar les pomes, tallar per la meitat en sentit vertical i extreure les llavors i el cor, formant un forat rodó a la meitat.
Greixar una font refractària amb la mantega restant.
Omplir els buits de les illes amb el farcit de xocolata i posar-les en la font.
Tapar amb paper d'alumini i coure al forn a mitja potència durant 30 minuts. Treure el paper d'alumini, repartir la melmelada, prèviament diluïda amb 2 cullerades d'aigua tèbia, sobre elles i tapar de nou, deixant-les en el forn 5 minuts més.
30min
Etiquetes: Pomes Xocolata Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.