Croquetes diferents
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 patates mitjanes
- Pots triar entre; 225 g. de bledes o espinacs, 200 g. de pastanaga, o , 160 g. de tonyina de llauna
- farina
- pa ratllat
2 racions
Elaboració
1. Pela i bull les patates i les bledes, espinacs o pastanaga ( el que hagis triat -la tonyina no-).
2. Tritura-ho amb la batedora ( ara si amb la tonyina ).
3. Tira-hi dos cullerades soperes de farina i torna-ho a barrejar.
4. Tira en un plat fondo pa ratllat.
5. Agafa una cullerada plena del "pure" i arrebossa-ho per totes les bandes. Agafa la croqueta amb la mà i assegura't que està del tot cuberta de pa.
6. Posa-les a la plata del forn, sobre un paper de plata o especial per forn i coules fins que agafin una mica de color ( no massa ).
7. Servir.
55min
Etiquetes: Patata Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
3515 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.