Croquetes diferents

Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 patates mitjanes
  • Pots triar entre; 225 g. de bledes o espinacs, 200 g. de pastanaga, o , 160 g. de tonyina de llauna
  • farina
  • pa ratllat

2 racions

Elaboració

1. Pela i bull les patates i les bledes, espinacs o pastanaga ( el que hagis triat -la tonyina no-).
2. Tritura-ho amb la batedora ( ara si amb la tonyina ).
3. Tira-hi dos cullerades soperes de farina i torna-ho a barrejar.
4. Tira en un plat fondo pa ratllat.
5. Agafa una cullerada plena del "pure" i arrebossa-ho per totes les bandes. Agafa la croqueta amb la mà i assegura't que està del tot cuberta de pa.
6. Posa-les a la plata del forn, sobre un paper de plata o especial per forn i coules fins que agafin una mica de color ( no massa ).
7. Servir.

55min


Recepta de cuina de Croquetes diferents
Croquetes diferents
per Raquel Horta B

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: