Pizzes de full

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Massa fresca de pasta de full ( Normalment ja ve plana i estirada )
  • 2 llaunes de tonyina (es poden ficar altres ingredients)
  • Salsa de tomàquet o sofregit
  • Motzarel·la ratllada per pizzes

Elaboració

1. Tallar a quadrats d'uns 8cm. de costat de pasta de full.
2. Punxar amb una forquilla la part on posarem els ingredients (el centre deixant 1,5cm. als marges).
3. "Pintar amb ou batut
els quadrats.
4. Untar aquesta part amb la salsa de tomàquet, posa-hi a sobre la tonyina i el formatge.
5. Coure al forn amb paper de forn o paper de plata a 200ºC fins que estigui daurat.
6. Servir

30min

Notes

Es pot fer amb els ingredients que el vulgui


Recepta de cuina de Pizzes de full

Pizzes de full

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2150 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Hola Raquel, fas unes receptes molt originals. Una abraçada
Raquel Horta B diu:
Moltes gràcies, aixó intento ;)

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: