Melindros per les festes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze melindros
  • Crema pastissera [Veure recepta]
  • Sucre
  • Gelatina de poma

6 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un bufador
Un cassó gran
Un pinzell mitjà
Una safata de cartró rectangular amb una blonda
Un full de paper sulfurat
Una espàtula plana metàl·lica
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà

Elaboració

Primerament, farem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixarem refredar.
Seguidament, posarem els melindros damunt un paper sulfurat amb la part més plana a la part de sobre, omplirem la mànega amb la crema, i al damunt de cada melindro, farem dues ratlles de crema, ho espolsarem amb sucre, i amb el bufador ho cremarem una mica, i tot seguit, en un cassó diluirem una mica de gelatina de poma amb un dit d'aigua, i quan estigui desfeta, pintarem els melindros i amb una espàtula plana, els posarem ben alineats damunt la safata de cartró amb blonda, i ja els tindrem llestos per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: