Peres de Sant Jordi
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis peres tipus Conferencia
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
- 200 de sucre
- Aigua
- Crema pastissera
- 400 grams, de cobertura de xocolata
- Sis cireres vermelles confitades
- Paper de cuina
6 racions
Utensilis
Un estri per treure el cor a les fruites
Una cassola metàl·lica fonda
Sis plats de postra
Una reixa per cobertura
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
En un cassó amb aigua, posem: el sucre, les pells de llimona i taronja, i la branca de canyella.
Quan comença a bullir l'aigua, afegim les peres pelades, i buidades pel centre sense el cor.
Quan ja són cuites, les escorrem, i les posem damunt el paper de cuina, per assecar-les al màxim. A part, en un cassó al bany maria, desfem la cobertura de xocolata, fins que la tenim en el punt òptim, i la reservem. Tot seguit, fem la crema catalana tal com explico ala meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Un cop eixutes, les peres, les posem damunt la reixa i les cobrim amb la cobertura de xocolata, i quan ja estan fredes, les posem cadascuna en el seu plat, i amb l'ajut de la mànega pastissera, omplim el forat del cor, amb crema pastissera, i ho rematem amb un cirera confitada al damunt.
I tot seguit ja les tenim a punt per servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.