Suquet de rap amb herbes aromàtiques fresques
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 Talls de rap fresc
- 1 Litre de fumet de peix casolà fet amb productes naturals: 1 litre d'aigua, un 32% de rap, un 2% de bacallà i una mica de: tomàquet fresc, ceba, pastanaga, fonoll, api, all, sal i oli dòliva verge
- 2 Patates mitjanes
- 1 Ceba mitjanaFigueras
- 4 Alls
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre mòlt
- Herbes aromàtiques fresques: sàlvia, alfàbrega i orenga
2 racions
Elaboració
Tallem la ceba a grills. Pelem, netegem i tallem les patates a daus una mica grans.
En una cassola de ferro colat amb tapa de vidre, hi posem el fumet.
Quan bull, hi incorporem la ceba, les patates amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva verge extra.
Deixem coure uns 5 minuts.
Hi posem els alls laminats una mica gruixuts amb una mica de pebre negre mòlt i les herbes aromàtiques ben picades.
Deixem coure uns 5 minuts més.
Mentre, netegem sota l’aixeta els talls de rap.
Els incorporem a la cassola on hi ha la resta d'ingredients.
Deixem coure tot junt, uns 15 minuts.
Millor menjar-ho el dia següent.
35min
Etiquetes: Que bo Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2994 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.