Suquet de rap amb herbes aromàtiques fresques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Talls de rap fresc
  • 1 Litre de fumet de peix casolà fet amb productes naturals: 1 litre d'aigua, un 32% de rap, un 2% de bacallà i una mica de: tomàquet fresc, ceba, pastanaga, fonoll, api, all, sal i oli dòliva verge
  • 2 Patates mitjanes
  • 1 Ceba mitjanaFigueras
  • 4 Alls
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre negre mòlt
  • Herbes aromàtiques fresques: sàlvia, alfàbrega i orenga

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba a grills. Pelem, netegem i tallem les patates a daus una mica grans.
En una cassola de ferro colat amb tapa de vidre, hi posem el fumet.
Quan bull, hi incorporem la ceba, les patates amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva verge extra.
Deixem coure uns 5 minuts.
Hi posem els alls laminats una mica gruixuts amb una mica de pebre negre mòlt i les herbes aromàtiques ben picades.
Deixem coure uns 5 minuts més.
Mentre, netegem sota l’aixeta els talls de rap.
Els incorporem a la cassola on hi ha la resta d'ingredients.
Deixem coure tot junt, uns 15 minuts.
Millor menjar-ho el dia següent.

35min


Recepta de cuina de Suquet de rap amb herbes aromàtiques fresques
El suquet de rap.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: