Suquet de cloïses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Port de Llançà
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de cloïses
  • Una mica de julivert picat
  • Una nou de mantega
  • Un got de fumet de peix

4 racions

Utensilis

Recomano les cassoles de ferro colat, son idòneas per fer bons suquets.

Elaboració

Per fer el fumet de peix podem fer servir caps de peix ,morralla,una ceba petita i una branca de api,tot ben bulliy en una olla amb aigua.
Per fer el suquet,posem les cloïses en una cassola amb la nou de mantega,el julivert picat i el fumet de peix.
Tapem la cassola al foc mitjà i deixem que es coguin fins veure que totes son obertes.
Fàcil i ben bo que queda, bon profit.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3688 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Montserrat Bosch Masdeu diu:
i un rajolinet de vi blanc??

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: