Suquet de cloïses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Port de Llançà
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de cloïses
- Una mica de julivert picat
- Una nou de mantega
- Un got de fumet de peix
4 racions
Utensilis
Recomano les cassoles de ferro colat, son idòneas per fer bons suquets.
Elaboració
Per fer el fumet de peix podem fer servir caps de peix ,morralla,una ceba petita i una branca de api,tot ben bulliy en una olla amb aigua.
Per fer el suquet,posem les cloïses en una cassola amb la nou de mantega,el julivert picat i el fumet de peix.
Tapem la cassola al foc mitjà i deixem que es coguin fins veure que totes son obertes.
Fàcil i ben bo que queda, bon profit.
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.