Truita a les fines herbes
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un ramet de julivert
- Un ramet de porradell ( cebollino )
- Sal
- Oli d'oliva
- Dos ous
- Una barra de pa
- Un tomàquet madur
1 racions
Elaboració
Agafem : el porradell, i el julivert, i els piquem ben picolats.
En un bol, batem els dos ous, amb un xic de sal. Seguidament, afegirem una cullerada sopera, de les herbes picolades. Ho remenem tot ben remenat, i ja podem fer la truita.
En una paella amb oli d'oliva, quan l'oli és a punt, aboquem la barreja dels ous i les herbes, i fem una truita del tipus ¨francesa ¨.
Quan la tenim llesta, la posem en el plat, acompanyada de quatre llesques de pa amb tomàquet, i un bon rajolí d'oli d'oliva.
20min
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2572 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.