Brou casolà de pollastre molt senzill
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres litres d'aigua mineral
- Una carcasa de pollastre
- Una cotna de pernil
- Una branca d'api
- Una ceba pelada
- Una pastanaga
- Una patata pelada(tallada en dues meitats)
6 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Un colador xinès
Un atuell fondo amb tapa, per guardar el brou un cop fet
Elaboració
Primerament, fiquem l'aigua en una cassola fonda, i tot seguit afegim: la carcassa, la cotna i totes les verdures.
Deixem que arrenqui el bull durant una hora i mitja, ho retirem, ho colem amb el colador xinès, i ja ho podrem deixar refredar i guardar-ho en l'atuell amb tapa fins el moment de fer-ho servir.
1h 30min
Notes
Aquest brou, és molt adient tant per fer sopes senzilles, com per cuinar molts plats casolans.
Etiquetes: Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5337 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.