Bacallà a la Llauna

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llom de bacallà
  • 3 patates mitjanes
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • Alls
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Un gotet de vi blanc
  • Una mica de pebre vermell

8 racions

Utensilis

Una llaune pel forn

Elaboració

Es posà el bacallà amb aigua i se li canvia l'aigua cada 8 hores, que estigui amb aigua una quaranta vuit hores i si pop ser a la nevera,agafem les patates i les pelem i les rentem les tallem a rodanxes de un centímetres de doble, les posarem amb una llaune, i al damunt de las patates una capa de ceba també a rodanxes, posem el bacallà demud de les patates i la cebes,menters trinxarem els alls i la tomàquet i li tirarem pel damunt del bacallà,i després i tirarem un bon raig d'oli d'oliva i també un pols de pebre vermell i li posarem un gotet de vi blanc.
Al moment de posar la llauna al for la taparem amb paper d'alumini per que no quedi massa sec quan veurem que casi està cuit el des taparem per que agafi una mica de color.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: