Greixonera de bacalla amb canyella
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Illes balears
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de bacallà dessalat i sense espines,
- 6 ous sencers ,
- ½ litre de llet,
- Dues dents d’alls picades,
- Un poc de julivert picat,
- Canyella en pols,
- Clau en pols,
- Sal i pebre bo.
4 racions
Elaboració
Esmicolau el bacallà molt fi i mesclau-lo amb la resta d’ingredients fins a aconseguir una pasta homogènia .
Assaoneu-la amb sal i pebre bo, la canyella i el clau..
Fiqueu-ho tot dins una greixonera que prèviament haurem untat amb la mantega i espolvorejat amb la galeta picada
Col·locau la greixonera al bany Maria i el tapau-la amb paper d’alumini. Ficau-la dins del forn a 180º i ha de coure durant uns 40 minuts.
Es pot servir acompanyada de un poc de salsa de tomàtiga
Notes
Per a folrar la greixonera : Galeta picada i mantega
Etiquetes: Bacalla Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.