Empedrat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Ingredients
- 300 g. de mongetes seques fines
- 400 g de bacalla
- 2 ous durs
- Julivert
- 4 tomates per amanir
- 4 cebes tendres
- Olives negres i verdes
- 2 dl. d'oli; sal; vinagre
4 racions
Elaboració
Coeu les mongetes; si son de bona qualitat, no cal posar-les en remull, es pot coure-les directament en aigua tebia. Poseu sal al final de la coccio. Quan estiguin cuites, deixeu que es refredin i reserveu-les.
Talleu el bacalla a tires i poseu-lo en remull o dessaleu-lo directament a sota de l'aixeta, procurant que l'aigua sigui freda.
En cassoletes individuals de terrissa o en plats individuals, prepareu en capes una mica de mongetes se ques, bacalla, tomata tallada a grills, les cebes a trossets; amaniu amb l'oli, el vinagre i la sal. Col-loqueu mig ou dur a sobre i acabeu d'adornar amb un bon grapat d'olives. Acabeu d'adobar- ho amb una mica de julivert finament picat.
1h 30min
Etiquetes: Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4862 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.