Massa de pizza
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 240 ml d'aigua tébia
- 5gr llevat per fer pizzes (jo en faig servir un d'específic, que es pot trobar fàcilment)
- 1 cullerada i mitja de sal
- 500 gr farina de força
4 racions
Elaboració
Es posen tots els ingredients en un bol i es treballen amb les mans, quan veiem que comença a agafar consistència ho treballeu al marbre de la cuina, va molt millor.
Quan tinguem la massa ben treballada la tornem a posar al bol i la tapem amb un drap unes dues hores. Passat aquest temps només us cal estirar i donar forma a la massa, enfarinar una mica el lloc on la voldreu coure, sigui una safata o un motllo de pizza, ja que va millor per treure posar-hi una mica de tomàquet triturat i mozzarella i només caldrà que feu volar la imaginació i hi afegiu els ingredients que vulgueu. Pebrot escalivat, tonyina, bacó, etc.
Avui n'he fet una de pinya, pernil dolç i gambes i l'altre de formatge de cabra pernil dolç i bacó
2h
Notes
Fa temps vaig estar buscant una manera per no haver de fer les dues pizzes al mateix temps, ja que amb aquestes mides en surten dues de grossetes, doncs aquí teniu un truc per mantenir-la. Un cop ha llevat la massa l'estireu la massa sobre un paper vegetal com si l'haguessiu de preparar per menjar al moment i l'emboliqueu, formant un rotllo com els que vènen als supermercats de pasta fresca, quan teniu el rotlle ho emboliqueu amb paper film i teniu dues alternatives, posar-la a la nevera per consumir en uns dies, fins a una setmana o congelar-la.
Etiquetes: Pizza Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.