Pizza casolana feta amb pasta de full, bolonyesa i formatge parmesà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Pasta de full
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Salsa bolonyesa [Veure recepta]
  • 200 grams de formatge parmesà ratllat
  • Farina

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Una safata de cartró rodona amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un full de paper de forn

Elaboració

Primerament, fem la salsa bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem.
Tot seguit, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta, i el reservem.
Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full, i tot seguit la punxem amb l'altre corró.
Tot seguit, amb un cartró, fem una plantilla rodona de trenta centímetres,i amb l'ajud d'aquesta plantilla, tallem la pasta de full.
A continuació, fiquem la pasta de full damunt un full de paper de forn a sobre la placa del forn, i amb un cullerot, omplim tota la base amb sofregit de tomàquet.
Seguidament, repartim la bolonyesa per tota la superfície de la pizza, l'espolsem amb el formatge parmesà, i l'enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full ja és cuita i daurada.
Ja per acabar, fiquem la pizza amb compte damunt la safata amb blonda, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2171 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: