Massa per fer pitzzes, i tambe enpanades
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 12 cullerades de farina
- 6 cullerades de llet
- 6 cullerades d'oli
- 6 cullerades de cervesa
- Una culleradeta de llevadura de reposteria.
Elaboració
S'ajunten tots els ingredients,i s'amassa fins que no s'enganxa als dits i queda una massa fina.Si es una mica espesa si afegeix una mica de llet o cervesa,i si es massa clara i afegireu farina.un cop feta ja la podreu estira,i adorna del que desitgeu,Les empanades amb aquesta pasta també surten molt bones.es pot fer-ne una bona quantitat i posar-la al congelador.
30min
Etiquetes: Pizzes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2189 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.