Mar i muntanya de turbot amb cigronets i fredolics

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Turbot o pot se un altre peix
  • Cigrons cuits
  • Gambes
  • Xorís picant
  • Fredolics o quant se-vol altre bolet
  • Ceba
  • Pebrot verd i vermell
  • Salsa de tomàquet
  • Llorer
  • Cibulet
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

1- Començarem posant en un fons de cassola un bon oli d'oliva i farem un sofregit amb la ceba,el pebrot ver i vermell,la salsa de tomàquet fregit,2 fulles de llorer el xolís i els fredolics en cru.
2- Un cop esta apunt,afegirem els cigronets cuits, les gambes senceres i salpebrem tot remenant per a que deixi anar el seu suc.
3-Arribat aquest punt només cal afegir el turbot per a que es cogui amb aquesta preparació a la mateixa cassola.
4-Passat uns 20 minuts aproximadament,comprovem que ja sigui cuit al seu punt i emplatarem.
-Decorarem amb cibulet.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: