Mar i muntanya de turbot amb cigronets i fredolics
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Turbot o pot se un altre peix
- Cigrons cuits
- Gambes
- Xorís picant
- Fredolics o quant se-vol altre bolet
- Ceba
- Pebrot verd i vermell
- Salsa de tomàquet
- Llorer
- Cibulet
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
1- Començarem posant en un fons de cassola un bon oli d'oliva i farem un sofregit amb la ceba,el pebrot ver i vermell,la salsa de tomàquet fregit,2 fulles de llorer el xolís i els fredolics en cru.
2- Un cop esta apunt,afegirem els cigronets cuits, les gambes senceres i salpebrem tot remenant per a que deixi anar el seu suc.
3-Arribat aquest punt només cal afegir el turbot per a que es cogui amb aquesta preparació a la mateixa cassola.
4-Passat uns 20 minuts aproximadament,comprovem que ja sigui cuit al seu punt i emplatarem.
-Decorarem amb cibulet.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.